Rezultatele companiilor depind de implicarea şi de abilitatea de a munci a angajaţilor lor. Dar atât implicarea cât şi abilitatea de a munci a angajaţilor depind în mare măsură de nivelul lor de wellness.
Iată de ce în ultimul timp din ce în ce mai multe autorităţi şi instituţii au început să monitorizeze relaţia dintre stilul de viaţă al angajaţilor pe de o parte şi scăderea productivităţii şi creşterea absenteismului, pe de altă parte.
Center for Disease Control and Prevention a arătat că mai mult de 75% din costurile de healthcare şi cele legate scăderea productivităţii sunt direct legate de alegerile de stil de viaţă ale angajaţilor, nutriţia fiind un factor esenţial.
Consilierea şi educaţia nutriţională reprezintă astăzi un beneficiu extrem de eficient pentru angajaţi, având în vedere că 85% din nivelul de sănătate al unei persoane este direct corelat cu calitatea modelului său alimentar.
Creşterea productivităţii
Creşterea calităţii muncii
Creşterea satisfacţiei job-ului
Scăderea absenteismului
Scăderea turnover-ului angajaţilor
Creşterea nivelului de energie
Scăderea riscului de a dezvolta boli cronice
Managementul eficient al stressului / burnout-ului
Creşterea nivelului de responsabilizare şi empowerment
Sunt personalizate, fiind concepute plecând de la întrebările/curiozităţile pe care le are fiecare echipă/grup de angajaţi cu privire la nutriţia de calitate şi un stil de viaţă sănătos.
Includ tehnici de modificare ale comportamentului alimentar şi îi învaţă pe angajaţi cum să se hrănească sănătos, cu mâncare neprocesată (sau minim procesată) în acord cu nevoile calorice şi nutritive caracteristice diferitelor etape ale vieţii.
Abordează detalii despre teoria modernă a celor 4 piloni ai wellness-ului: Nutriţie, Sănătate mentală, Sănătate fizică şi Sănătate financiară.
Includ informaţiiile cele mai recente din ghidurile internaţionale (USA, Australia şi UK) de nutriţie şi activitate fizică.
Conţin “cheat sheets” despre cum să transformi informaţiile primite în curs, în obiceiuri pentru tot restul vieţii. Discutăm aplicat despre cum se formează obiceiurile: “marginal gains” şi “the habit loop”.
Fiind un specialist certificat ca şi International Nutrition Educator construiesc conţinut structurat pe principiul “evidence-based”, ceea ce asigură livrarea informaţiei într-o manieră clară şi flexibilă, care mai departe constituie un input valoros pentru obţinerea unui grad înalt de aderenţă la schimbările pe care le presupune un model alimentar sănătos.
Întâlnesc angajaţii acolo unde se găsesc ei: onsite sau online.
pentru analiza nutriţională şi optimizarea meniurilor
online/onsite
pentru angajaţii care doresc să obţină informaţii suplimentare, personalizate, după susţinerea cursurilor/seminariilor/webinariilor de grup